Přírodní vepřová kotleta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 355 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 113 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 85 mg
 - Draslík 343 mg
 - Vláknina 315 mg
 - Vitamín A 315 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté kotlety osušíme, na okrajích nařízneme, naklepeme a osolíme.
 - 
                                2
Maso obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji. Opečené kotlety potřeme máslem.
 - 
                                3
Ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou hranolky a tatarská omáčka.