Masové suflé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 205 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 234 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 85 mg
 - Draslík 242.2 mg
 - Vláknina 252 mg
 - Vitamín A 252 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté a odblaněné maso dvakrát umeleme.
 - 
                                2
Mleté maso vložíme do hnětače, osolíme, přidáme 2 lžíce studené vody, Solamyl, rozpuštěné máslo (5g) a nasekanou petrželku. Vše chvíli šleháme. Nakonec do těsta zlehka vmícháme sníh ušlehaný z bílků.
 - 
                                3
Těsto dáme do máslem vymazané zapékací mísy. Suflé pečeme v troubě ve vodní lázni asi 30 minut.