Vepřové maso nadívané
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 599 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 40 g
 - Sodík 532 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 224.2 mg
 - Draslík 1753.2 mg
 - Vláknina 7970.4 mg
 - Vitamín A 7970.4 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2549.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žemli nakrájíme na kostičky a zvlhčíme ji mlékem. Přidáme vejce, máslo, nasekanou petrželku, muškátový oříšek, na másle podušené žampiony a trochu strouhanky. Vše dobře promícháme.
 - 
                                2
Připravenou směsí naplníme omyté vepřové maso, osolíme a pokmínujeme.
 - 
                                3
Maso vložíme na pekáček s máslem a upečeme v troubě. Během pečení podléváme vývarem.
 - 
                                4
Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.