Hovězí steaky s karí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 314 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 307 mg
 - Bílkoviny 45 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 84 mg
 - Draslík 716.2 mg
 - Vláknina 424.8 mg
 - Vitamín A 424.8 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.7 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V misce smícháme sojovou omáčku, karí, jednu lžíci oleje, med a pepř. Ve směsi osolené steaky obalíme a necháme je marinovat 25 minut při pokojové teplotě. Několikrát promícháme.
 - 
                                2
V pánvi rozpálíme zbylý olej, vložíme steaky a opékáme prudce, po obou stranách asi 3 minuty. Maso by mělo uvnitř zůstat růžové.
 - 
                                3
Maso upravíme na mísu, ozdobíme řeřichou nasekanou nahrubo a ihned podáváme.