Zapečená Kambala
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 372 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 428 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 83.1 mg
 - Draslík 972.9 mg
 - Vláknina 8913 mg
 - Vitamín A 8913 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 32.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pekáč vymažeme máslem, na dno položíme plátky očištěných brambor v jedné vrstvě. Na brambory dáme filety z kambaly, na ně poklademe plátky lilku a další vrstvou budou zase plátky brambor. Osolíme a opepříme. Bešamel rozmícháme se smetanou a pokrm zalijeme. Pokapeme rozpuštěným máslem, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct.
 - 
                                2
Pečeme v předehřáté troubě 25 až 30 minut.
 - 
                                3
Na talířích porce ozdobíme plátky rajčat.