Hřebenatky s petrželí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 161 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 582 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 38.8 mg
 - Draslík 551.3 mg
 - Vláknina 1312.5 mg
 - Vitamín A 1312.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybí vývar uvedeme do varu a přidáme hřebenatky. Necháme je 5 minut vařit, vyjmeme a i s jikrami nakrájíme na malé kousky.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme máslo a dozlatova opečeme nakrájené hřebenatky obalené v hladké mouce.
 - 
                                3
Hřebenatky rozdělíme do lastur a ozdobíme nadrobno nasekanou petrželí.