Skopové s kapustou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 419 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 591 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 8.5 mg
 - Draslík 268.7 mg
 - Vláknina 2685 mg
 - Vitamín A 2685 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 48.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme, odblaníme, stáhneme lůj. Na pekáč vložíme nakrájený lůj, kostičky slaniny a necháme rozpustit, přidáme nakrájenou cibuli, okurku, kapustu, maso potřené solí a drceným česnekem, podlijeme a dusíme doměkka. Hotové maso dáme do trouby, zapečeme, přebytečný tuk slijeme, šťávu propasírujeme a dokořeníme.