Dušená kapusta s těstovinami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 473 kcal
 - Sacharidy 88 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 438 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 671.5 mg
 - Vláknina 6071.3 mg
 - Vitamín A 6071.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 180 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V kastrole na 1 lžíci oleje osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme očištěnou, na proužky nakrájenou kapustu, osolíme a opepříme. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.
 - 
                                2
Měkkou kapustu zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše vody a krátce povaříme.
 - 
                                3
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
 - 
                                4
Do těstovin vmícháme zbylý olej, podušenou kapustu a ihned podáváme.