Hermelín plněný francouzskou paštikou
Suroviny
- 240 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
 - 100 g Paštika francouzská
 - 200 ml Olej rostlinný
 - 2 ks Okurky nakládané
 - 1 ks Vejce slepičí
 - 2 ks Chilli paprička
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
 - 4 polévková lžíce Strouhanka
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1531 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 147 g
 - Sodík 4392 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 35 g
 - Cholesterol 194.7 mg
 - Draslík 169.8 mg
 - Vláknina 9684.3 mg
 - Vitamín A 9684.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.8 mg
 - Vitamín E 9.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hermelín podélně rozkrojíme na dvě stejné poloviny. Vnitřek vydlabeme lžičkou.
 - 
                                2
V misce smícháme vydlabaný hermelín, paštiku, nadrobno nakrájené chilli papričky a pokrájenou okurku. Směs utřeme do pasty.
 - 
                                3
Hermelín naplníme vytvořenou pastou a půlky spojíme, obalíme v hladké mouce, vejci a strouhance a smažíme na oleji z obou stran.