Zapečený celer
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 407 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 692 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 186.8 mg
 - Draslík 674.7 mg
 - Vláknina 6846.4 mg
 - Vitamín A 6846.4 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.8 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěný celer uvaříme v osolené vodě a nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Do ohnivzdorné mísy vymazané máslem a vysypané strouhankou vložíme plátky celeru, na ně nasypeme nastrouhaný sýr smíchaný s osmaženou strouhankou, kolečka vařeného vejce, potřeme osolenou kyselou smetanou a nasekanou celerovou natí.
 - 
                                3
Dáme zapéci do trouby asi na 30 minut.