Borůvkový pudink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 507 kcal
 - Sacharidy 59 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 87 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 42 g
 - Cholesterol 483.8 mg
 - Draslík 238.9 mg
 - Vláknina 9043 mg
 - Vitamín A 9043 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.4 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 21.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Máslo s cukrem a se žloutky utřeme do pěny. Přidáme vanilkový cukr, citronovou kůru, šťávu a nakonec zlehka vmícháme nadrcené piškoty spolu s pevným sněhem z bílků.
 - 
                                2
Směs vložíme do máslem vymazané pudinkové formy a vaříme v páře asi 40 minut.
 - 
                                3
Hotový pudink opatrně vyklopíme a naplníme oslazenými borůvkami.