Cibule pečená na bílém víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 115 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 70 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 309.8 mg
 - Vláknina 6800 mg
 - Vitamín A 6800 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.8 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibule oloupeme, osmažíme na rozehřátém oleji, podlijeme vínem a osolíme. Krátce podusíme.
 - 
                                2
Potom cibule podlijeme vodou tak, aby byly zality do poloviny. Upečeme je bez pokličky v mírně vyhřáté troubě téměř doměkka. Dodusíme na plotýnce, aby šťáva zhoustla.