Cibule zapečená s brynzou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 38 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Cibule
  • 250 g Sýr Brynza
  • 40 g Strouhanka
  • 400 ml Smetana 12% (konzumní)
  • 100 ml Olej rostlinný
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 2 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 734 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 58 g
  • Sodík 274 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 285.3 mg
  • Draslík 381.3 mg
  • Vláknina 7346.3 mg
  • Vitamín A 7346.3 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.8 mg
  • Vitamín E 2.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 101.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme na plátky, brynzu rozdrobíme.

  • 2

    Na oleji osmažíme cibuli. Když zezlátne, pánev odstavíme. Do vychladlé cibule vmícháme rozdrobenou brynzu, strouhanku, sůl a pepř. Dobře promíchanou hmotu vložíme do zapékací mísy, přelijeme vejci rozšlehanými ve smetaně a v předehřáté troubě pečeme zhruba 20 minut.

Komentáře k receptu