Mandlový pudink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 280 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 103 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 293.1 mg
 - Vláknina 3700 mg
 - Vitamín A 3700 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z bílků ušleháme pevný sníh. Přidáme moučkový a vanilkový cukr a znovu vyšleháme. Nakonec zlehka přimícháme umleté mandle.
 - 
                                2
Hmotu vložíme do vymazané a strouhankou vysypané pudinkové formy, uzavřeme a uvaříme ve vařící vodě.
 - 
                                3
Uvařený pudink opatrně vyklopíme a podáváme.