Závitky z vepřového masa po brněnsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 625 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 52 g
- Sodík 212 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 234.2 mg
- Draslík 376.3 mg
- Vláknina 2368.5 mg
- Vitamín A 2368.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 21.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Plátky vepřového masa naklepeme a osolíme. Na másle osmahneme na kostičky nakrájenou šunku, přidáme hrášek, vejce, osolíme a necháme ztuhnout. 
- 
                                2Po ztuhnutí náplně ji urovnáme na připravené plátky masa, přeložíme a sepneme párátky. Obalíme v klasickém trojobalu a zvolna smažíme po obou stranách na rozehřátém tuku. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        