Makarony s račím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 363 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 477 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 52.3 mg
 - Draslík 136.8 mg
 - Vláknina 3979.5 mg
 - Vitamín A 3979.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme si maso z vařeného raka, lanýže, 2 druhy strouhaných sýrů, vařené makarony a smetanu.
 - 
                                2
Na pánvi rozpustíme 1 lžíci másla, maso z raka nakrájíme na menší kousky, lanýže na plátky a spolu je krátce orestujeme.
 - 
                                3
Do těstovin vmícháme oba strouhané sýry, přidáme máslo, sůl, pepř, směs z pánve, jen si necháme několik plátků lanýžů na ozdobu. Nakonec vmícháme horkou smetanu.
 - 
                                4
Porce rozdělíme na talíře, na povrchu ozdobíme plátky lanýžů a ihned podáváme.