Kuřecí řezanka na hříbkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 516 kcal
 - Sacharidy 52 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 1653 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 51 g
 - Cholesterol 123 mg
 - Draslík 1424.6 mg
 - Vláknina 18475.5 mg
 - Vitamín A 18475.5 mg
 - Vitamín B6 1.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.9 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 57 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, malé očištěné hříbky na plátky, česnek prolisujeme.
 - 
                                2
V pánvi rozpustíme dvě lžíce másla, přisypeme hříbky, osmažíme. Potom přidáme maso, osmahneme a jakmile pustí šťávu, ochutíme solí, pepřem, česnekem a kmínem. Chvilku podusíme ve vlastní šťávě, necháme vysmahnout na tuk, přisypeme lžičku mleté papriky, necháme ji rozpustit v tuku, podlijeme smetanou. Podusíme ještě 10 minut a můžeme podávat.
 - 
                                3
Ideální přílohou jsou opečené brambory.