Pečená zelenina s kmínovým aroma
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 183 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 351 g
 - Sodík 274 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 584.2 mg
 - Vláknina 24245 mg
 - Vitamín A 24245 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejdříve si zapneme troubu na 220 stupňů Celsia a přitom připravíme zeleninu. Na čtvrtiny nakrájenou vodnici, na plátky nakrájenou mrkev, na kostičky nakrájenou cibuli, stonků a jader zbavené na kousky nakrájené fenykly osolíme, opepříme, pokapeme olejem, posypeme kmínem a zamícháme.
 - 
                                2
Směs připravené zeleniny rozprostřeme po celé ploše na plech, vložíme do trouby, občas obracíme a pečeme zeleninu do změknutí asi 40 minut.
 - 
                                3
Servírujeme teplé.