Bramborové šišky se skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 367 kcal
 - Sacharidy 63 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 36 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 45.9 mg
 - Draslík 366.5 mg
 - Vláknina 8033.3 mg
 - Vitamín A 8033.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.5 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory klasicky uvaříme a poté je propasírujeme. Do domácí pekárny dáme brambory, změklé máslo, vejce, 2 lžičky cukru, mouku a droždí, zapneme program Těsto. Poté těsto vyklopíme na pomoučený vál, jemně prohněteme a rozdělíme na 4 díly. Tvarujeme malé šišky, které necháme 15 minut odležet a pak je na oleji osmažíme dozlatova. Obalíme je ve skořici se zbylým cukrem a podáváme.