Prejt
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1492 kcal
 - Sacharidy 82 g
 - Tuky 79 g
 - Sodík 561 mg
 - Bílkoviny 107 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 751.9 mg
 - Draslík 975.4 mg
 - Vláknina 1146.9 mg
 - Vitamín A 1146.9 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41.3 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 49 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvaříme ve vodě srdce, plíce a vepřové koleno.
 - 
                                2
Z vývaru pak sebereme tuk a usmažíme na něm do sklovita česnek a cibulku.
 - 
                                3
Vše musíme rozemlít v mlýnku, přidáme játra, majoránku, sůl, pepř a nové koření.
 - 
                                4
Směs vložíme do vymazaného pekáče a pečeme asi 90 minut.