Husí játra s cibulkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1019 kcal
- Sacharidy 188 g
- Tuky 11 g
- Sodík 71 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 262.5 mg
- Draslík 152.4 mg
- Vláknina 16610.5 mg
- Vitamín A 16610.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, vložíme na ni játra a opečeme po obou stranách. Následně játra mírně podlijeme a dusíme zhruba 15 minut. V průběhu dušení játra obracíme. 
- 
                                2Hotová játra zaprášíme moukou, osmahneme a podlijeme. Po krátkém povaření podáváme játra s chlebem, bramborami nebo suchou rýží. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        