Zelenina zapečená s masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 730 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 58 g
 - Sodík 83 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 125.5 mg
 - Draslík 1064 mg
 - Vláknina 14673 mg
 - Vitamín A 14673 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 98.2 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné papriky zbavíme semen, rajčata a brambory oloupeme a všechnu zeleninu nakrájíme na stejně velké kousky.
 - 
                                2
Nahrubo nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme na malé kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme a dusíme téměř doměkka.
 - 
                                3
Pak přidáme připravenou zeleninu, brambory a nasekanou petrželovou nať.
 - 
                                4
Pokrm přikryjeme a pečeme v předehřáté troubě 30 minut.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                            