Vývar z vepřového masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 173 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 226 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 57.5 mg
 - Draslík 535.4 mg
 - Vláknina 4788.3 mg
 - Vitamín A 4788.3 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 35.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřová žebírka omyjeme a vložíme do studené vody, přivedeme k varu. Osolíme a přidáme cibuli. Jakmile maso začne měknout, přidáme na větší kousky pokrájenou zeleninu a dovaříme.