Jehněčí játra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 336 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 148 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 463.8 mg
 - Draslík 462.9 mg
 - Vláknina 2458.2 mg
 - Vitamín A 2458.2 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0.1 mg
 - Vitamín C 10.8 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Játra dobře opláchneme, odblaníme, nakrájíme na plátky a lehce naklepeme.
 - 
                                2
Poté obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Osmažená játra osolíme a opepříme cayenským pepřem.
 - 
                                3
Servírujeme posypané smaženou cibulkou a nasekanou petrželí.