Raci v zeleninové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 308 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 68 g
 - Sodík 519 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 240 mg
 - Draslík 846.3 mg
 - Vláknina 3589.8 mg
 - Vitamín A 3589.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.9 mg
 - Vitamín E 6.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zeleninu očistíme, pokrájíme na drobné kousky.
 - 
                                2
Máslo rozehřejeme a přidáme zeleninu, necháme 20 minut dusit. Přilijeme vývar a víno a vaříme 15 minut. Přidáme raky, pepř a citronovou šťávu. Povaříme 10 minut. Osolíme a opepříme dle chuti, necháme 10 minut odležet a poté servírujeme.