Pikantní makrela po marocku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 629 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 58 mg
 - Bílkoviny 68 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 240 mg
 - Draslík 1 mg
 - Vláknina 39.8 mg
 - Vitamín A 39.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve uděláme zářezy po obou stranách ryb ve vzdálenosti asi 5cm. Břišní dutinu každé makrely vymažeme lžičkou charmouly a grilujeme cca 5min z každé strany na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím nebo v troubě s předehřátým horním grilem.
 - 
                                2
Ochutíme solí a pepřem a podáváme teplé se zbytkem charmouly.