Krevetové krekry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 196 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 625 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 45.1 mg
 - Draslík 50.6 mg
 - Vláknina 1320 mg
 - Vitamín A 1320 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tác vyložíme papírovými ubrousky.Ve velké pánvi rozehřejeme olej,stáhneme plamen a udržujeme stále stejnou teplotu.Do vařícího oleje vhodíme asi čtyři krevetové krekry.V okamžiku kdy krekry nabobtnají je vytáhneme z oleje-nesmějí se zbarvit dohněda.Dáme je okapat na tác,posolíme a můžeme podávat.