Vietnamské kuře na kari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 346 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 214 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 78 mg
 - Draslík 397.8 mg
 - Vláknina 1421.8 mg
 - Vitamín A 1421.8 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.7 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z kari koření, pepře a limetky připravíme marinádu. Naložíme do ní omytá a nakrájená kuřecí prsa. Necháme uležet několik hodin - nejlépe přes noc.
 - 
                                2
Potom maso osolíme, orestujeme na oleji, podlijeme trochou vody a necháme několik minut povařit, až se voda odpaří.
 - 
                                3
Podáváme s rýží nebo s rýžovými nudlemi.