Domácí vanilkový pudink s hrozinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 552 kcal
 - Sacharidy 91 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 84 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 257.8 mg
 - Draslík 265.8 mg
 - Vláknina 3849.2 mg
 - Vitamín A 3849.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 777.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Piškoty nakrájíme na kostičky, promícháme s očištěnými a omytými hrozinkami. Vše nasypeme do vymaštěné a vysypané formy.
 - 
                                2
Smícháme vejce s cukrem, mlékem, přidáme vanilkový cukr a citronovou kůru. Hmotu nalijeme na piškoty ve formě a necháme chvíli stát.
 - 
                                3
Pudink vaříme v páře hodinu. Při podávání můžeme pudink polévat vinným šodó.