Kuřecí steak s mrkví a bramborem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 538 kcal
 - Sacharidy 43 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 471 mg
 - Bílkoviny 53 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 148.8 mg
 - Draslík 1775.5 mg
 - Vláknina 18744.8 mg
 - Vitamín A 18744.8 mg
 - Vitamín B6 2.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 22.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory a mrkev oloupeme, nakrájíme na kostky, osolíme a uvaříme doměkka.
 - 
                                2
Kuřecí prsa osolíme, opepříme a rychle osmahneme na oleji z obou stran.
 - 
                                3
Vložíme do zapékací nádoby a ještě 20 minut pečeme v troubě.
 - 
                                4
Vařenou zeleninu scedíme a zalijeme horkým mlékem, přidáme máslo, sůl, mletý tymián a rozšťoucháme.