Játrové knedlíčky z drůbežích jater
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 104 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 168 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 57.2 mg
 - Draslík 103.4 mg
 - Vláknina 453.3 mg
 - Vitamín A 453.3 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.5 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Játra očistíme, opláchneme a necháme okapat. Česnek oloupeme a utřeme se špetkou soli, máslo rozpustíme.
 - 
                                2
Játra nožem naškrábeme, vložíme do mísy spolu s ostatními ingrediencemi a vymícháme kompaktní hmotu. Z té tvoříme vlhkýma rukama malé kuličky. Knedlíčky většinou zavařujeme přímo do polévky a vaříme podle jejich velikosti. Od pěti do deseti minut.