Fazolová čorba
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 527 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 126 g
 - Sodík 88 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 1.8 mg
 - Draslík 815.6 mg
 - Vláknina 14412.9 mg
 - Vitamín A 14412.9 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 57.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazole přes noc namočené povaříme, slijeme vodu a přilijeme další horkou vodu. Přidáme polovinu nakrájené cibule, nasekaný česnek a vaříme doměkka.
 - 
                                2
Zeleninu a cibuli s bramborami nakrájíme na kousky a dusíme na oleji. K uvařeným fazolím přidáme dušenou zeleninu, přilijeme odvar z uzeného masa a povaříme.
 - 
                                3
Nakonec přidáme papriku a nakrájené uzené maso.
 - 
                                4
Podáváme s chlebem.