Drůbeží játra se žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 284 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 426 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 693.4 mg
 - Vláknina 3939.8 mg
 - Vitamín A 3939.8 mg
 - Vitamín B6 1.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 50.6 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 48 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na pánvi na rozpáleném oleji rychle osmahneme očištěná, na kousky nakrájená játra.
 - 
                                2
Přebytečný tuk z pánve sebereme, přidáme očištěné, nakrájené papriky, pórek a žampiony. Vše orestujeme, zalijeme vodou (trochu si necháme stranou) a povaříme asi 2 minuty.
 - 
                                3
Potom přilijeme solamyl rozmíchaný v troše vody a pokrm ochutíme sójovou omáčkou a pepřem. Krátce povaříme a nakonec podle chuti osolíme.