Vepřové kotlety s medovou marinádou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 325 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 278 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 103.5 mg
 - Draslík 559.2 mg
 - Vláknina 890 mg
 - Vitamín A 890 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou cibuli najemno nastrouháme a smícháme s vinným octem, olejem, medem, solí a pálivou paprikou.
 - 
                                2
Kotlety omyjeme, mírně naklepeme a na okrajích nařízneme. Potřeme je připravenou směsí a necháme v chladu několik hodin odležet.
 - 
                                3
Kotlety opékáme na pánvi nebo na rožni po obou stranách a během pečení je potíráme zbylou marinádou.
 - 
                                4
Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory.