Pstruh namodro
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 540 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 680 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 134 mg
 - Draslík 1214.5 mg
 - Vláknina 6000 mg
 - Vitamín A 6000 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pstruhy očistíme, vykucháme, pokropíme octem a vhodíme do vroucí vody s octem. Vaříme přibližně 7 minut. Scedíme a necháme okapat. Rozdělíme na talíře, osolíme a přelijeme rozpuštěným máslem.
 - 
                                2
Jako přílohu podáváme vařené brambory.