Hrášek po francouzsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 180 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 68 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 9 mg
 - Draslík 398.5 mg
 - Vláknina 13962.8 mg
 - Vitamín A 13962.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 55.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibulky oloupeme, salát pokrájíme na proužky a společně s hráškem vysypeme do hrnce.
 - 
                                2
Přidáme koření, máslo, cukr a sůl,opepříme a přilijeme 150ml studené vody.
 - 
                                3
Za občasného míchání přivedeme k varu a necháme 30 minut dusit.
 - 
                                4
Před podávání vyjmeme koření a dochutíme dle potřeby. Servírujeme posypané nasekaným kerblíkem.