Pestrý kompot
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 276 kcal
 - Sacharidy 62 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 5 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 62 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 302.3 mg
 - Vláknina 5883.3 mg
 - Vitamín A 5883.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.2 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hrušky a jablka oloupeme, pokrájíme na čtvrtky a vyjmeme jádřince.
 - 
                                2
Meruňky omyjeme a vypeckujeme. Jahody omyjeme a zbavíme stopek.
 - 
                                3
Hrozinky necháme 6 minut máčet v rumu smíchaném s vodou.
 - 
                                4
Připravené ovoce smícháme dohromady, přisypeme hrozinky, cukr a rozpůlený vanilkový lusk. Vše necháme 60 minut povařit.
 - 
                                5
Vyjmeme vanilkový lusk a ovoce rozmixujeme na hladkou kaši.
 - 
                                6
Podáváme vychlazené.