Ovocný salát s vinným nálevem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 315 kcal
 - Sacharidy 54 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 6 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 54 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 564.7 mg
 - Vláknina 15950 mg
 - Vitamín A 15950 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 86.7 mg
 - Vitamín E 3.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Víno s vodou a s cukrem svaříme a necháme vychladnout.
 - 
                                2
Oloupaná jablka a pomeranče nakrájíme na plátky a přelijeme je vychladlým nálevem.
 - 
                                3
Salát zdobíme na plátky nakrájenými mandlemi.