Treska na šalotce nakyselo
Suroviny
- 10 g Cukr třtinový
 - 3 g Hořčice
 - 500 g Filé z aljašské tresky
 - 9 g Sůl
 - 5 g Pepř černý mletý
 - 1 g Bobkový list
 - 4 g Tymián sušený
 - 3 g Zázvor mletý
 - 2 g Hřebíček
 - 500 g Šalotka
 - 20 g Solamyl
 - 250 ml Vývar zeleninový
 - 2 ks Chilli paprička
 - 1.5 dl Ocet rýžový
 - 1.2 dl Olej arašídový (podzemnicový)
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 581 kcal
 - Sacharidy 44 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 1609 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 44 g
 - Cholesterol 51.1 mg
 - Draslík 561.6 mg
 - Vláknina 3364 mg
 - Vitamín A 3364 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22 mg
 - Vitamín E 5.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Šalotku nakrájíme na proužky a ve woku smažíme 6 minut v arašídovém oleji. Přidáme koření, ocet, sůl, cukr a zalijeme vývarem. Vaříme zakryté 10 minut.
 - 
                                2
Rybí maso osušíme, nakrájíme na proužky a obalíme ve škrobové moučce. Vložíme do cibulového základu a na mírném ohni povaříme 6 minut za občasného promíchání.
 - 
                                3
Podáváme v misce nebo hlubším talíři.