Toleranc s klofanými bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 312 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 298 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 17 mg
 - Draslík 1033.4 mg
 - Vláknina 12630.5 mg
 - Vitamín A 12630.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oškrábeme, nakrájíme a dáme vařit do osolené vody. Okmínujeme a vaříme doměkka.
 - 
                                2
Pak scedíme a rozšťoucháme.
 - 
                                3
Rozetřeme si tvaroh s máslem, přimícháme mléko a přidáme najemno nakrájený kopr.
 - 
                                4
Rozšťouchané brambory upravíme na nahřátý talíř a přelijeme připravenou tvarohovou omáčkou.