Omeleta s ančovičkami a tuňákem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 194 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 504.2 mg
 - Draslík 251.7 mg
 - Vláknina 163.5 mg
 - Vitamín A 163.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse rozšleháme vejce, přidáme na tenké proužky nakrájené ančovičky a rozmělněné kousky tuňáka. Opepříme a vmícháme nasekanou petrželku.
 - 
                                2
Omeletu smažíme na teflonové pánvi lehce potřené olejem.
 - 
                                3
Ihned podáváme.