Fazolové lusky naložené v soli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 39 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 4861 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 264.8 mg
 - Vláknina 6750 mg
 - Vitamín A 6750 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mladé fazolové lusky důkladně očistíme, propereme pod tekoucí vodou a pokrájíme na malé kousky. Vložíme do mírně osolené vody a povaříme. Poté vyjmeme děrovanou naběračkou a přemístíme do mísy.
 - 
                                2
Po vychladnutí promícháme se solí, rozdělíme do sklenic a dosolíme. Sklenice zavíčkujeme a uchováme na temném a studeném místě.