Nádivka masová

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Strouhanka
  • 500 g Vepřová plec
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Majoránka
  • 1 špetka Zázvor mletý
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 5 polévková lžíce Dolin - Vermouth
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 453 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 394 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 211.4 mg
  • Draslík 432.5 mg
  • Vláknina 1303.8 mg
  • Vitamín A 1303.8 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Syrové plecko jemně umeleme, přidáme rozšlehaná vejce, strouhanku s moukou a kořením. Přilijeme vermut, osolíme a dobře promícháme.

Komentáře k receptu