Vaječný křen

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 3 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Křen
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 80 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 70 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 277.7 mg
  • Draslík 37.2 mg
  • Vláknina 176 mg
  • Vitamín A 176 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    2 vařené žloutky prolisujeme a utřeme je s 1 syrovým žloutkem.

  • 2

    Potom přimícháme ostatní přísady a dochutíme.

  • 3

    Vaječný křen podáváme ke studenému masu.

Komentáře k receptu