Kompot jablečný 1

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Jablka
  • 20 g Mandle plátky
  • 50 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 110 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 107 mg
  • Vláknina 3800 mg
  • Vitamín A 3800 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyjeme, oloupeme a na výseče nakrájíme jablka. Mírně je podlijeme vodou a dáme dusit tak dlouho, aby se jablka nerozvařila.

  • 2

    Jablka vychladíme a při podávání je ozdobíme mandlovými plátky.

Komentáře k receptu