Jahody naložené v rumu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 349 kcal
 - Sacharidy 60 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 2 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 60 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 155 mg
 - Vláknina 4000 mg
 - Vitamín A 4000 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 58.8 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cukr smícháme spolu s vanilkovým cukrem. Jahody očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou a překrojíme na půlky.
 - 
                                2
Rozpůlené jahody střídavě navrstvíme do připravených sklenic. Nejdříve dáme vrstvu jahod, které posypeme cukrem a pokapeme rumem. Vrstvíme až do skončení všech surovin.
 - 
                                4
Naplněné sklenice zavíčkujeme a uskladníme na chladné a tmavé místo.