Křepelky na grilu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 322 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 79 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 105 mg
 - Draslík 439 mg
 - Vláknina 3684.5 mg
 - Vitamín A 3684.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 39.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Křepelky nakrojíme na hrudní kosti a rozložíme naplocho. Maso přendáme do zapékací mísy.
 - 
                                2
Z oleje, citronové šťávy, šalvěje, česneku a chilli papriček si připravíme marinádu, kterou přelijeme maso. Necháme marinovat 1/2 hodiny, poté maso otočíme.
 - 
                                3
Maso necháme grilovat do zezlátnutí. Podáváme posypané sekanou petrželí a s dílky citrónu.