Citronové jehněčí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 279 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 295 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 68.1 mg
 - Draslík 423.4 mg
 - Vláknina 3196.3 mg
 - Vitamín A 3196.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kotlety vykostíme, nakrájíme na plátky, maso srolujeme a ovážeme nití.
 - 
                                2
Rozehřejeme ve velké pánvi máslo a olej a jehněčí maso smažíme po obou stranách cca 3 minuty. Poté sundáme z plamene a odlijeme přebytečný tuk. Pánev dáme na oheň, přilijeme vývar, víno, citronovou kůru a bobkové listy a 25 minut vaříme, dokud není maso měkké. Osolíme a opepříme omáčku.
 - 
                                3
Hotový pokrm dáme na talíře, odstraníme nitě a podáváme s omáčkou.