Borůvková omáčka na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 192 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 56 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 301.5 mg
 - Vláknina 5693 mg
 - Vitamín A 5693 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.8 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mísy vylijeme kompot, nastrouhaný zázvor, šťávu z citrónu a mandarinek, hořčici, zalijeme dobrým červeným vínem, dobře rozmixujeme. Omáčku nakonec dochutíme podle potřeby cukrem a ještě promixujeme.