Oranžová omáčka s javorovým sirupem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 325 g Kompot mandarinkový
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 175 ml Sirup javorový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 219 kcal
  • Sacharidy 43 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 9 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 43 g
  • Cholesterol 9 mg
  • Draslík 152.6 mg
  • Vláknina 1137.5 mg
  • Vitamín A 1137.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V hrnci zahříváme nakrájené a okapané dílky mandarinek z kompotu spolu se všemi ostatními surovinami. Vše promícháme, až se máslo zcela rozpustí a omáčka je horká.

Komentáře k receptu